27 Şubat 2011 Pazar

Biraz isyankar.

İsyanlardayım bu aralar resmen.Yahu her şey mi batar bir insana ? sorun bende mi ? yoksa haklı mıyım bilemiyorum..kendimi ifade etmeye çalışacağım ve lütfen okuyanlar bana cevap versin söylediklerimde haklı mıyım haksız mıyım ?Neden insanlar ısrarla kör olmayı seçer ?Akıl var mantık var tarafsız bakın olaylara o zaman her şey daha net görünecek ama ısrarla aynı açıdan bakıyor insanlar ve ben buna çok sinirleniyorum elimde değil.

N.Erbakan ölmüş herkes şok olmuş…adam 85 yaşında idi ayakta duramıyordu lazımlık ile geziyordu..kim şok olmuş ? nasıl şok olmayı başarmış ? Şöyle iyi adamdı böyle harika bir bilim adamı idi ..vs diye yazılar yazılıp çiziliyor yandaş medya tarafından ve bizim balık beyinli halk bir bok hatırlamadan bunları onaylıyor.Adamın ne yararı vardı ? Gerici kesimin bir başka Lideri idi o kadar. T.Erdoğan “Allah ondan razı olsun !” demiş…der tabi ! o trilyoncuklardan aşırdıkları paralar sayesinde AKP kuruldu mitingler yapıldı da başa geçtiler.Her neyse N.Erbakan’a öbür tarafta bol şans diliyorum.AKP dış borçlarımızı kapatmışmış...Borcu borçla kapadı canım kardeşim bir bok değişmiyor senin anlayacağın.Çok detaya girmeyeceğim basit bir şekilde anlatacağım.2002 de ekmek 25 kuruş idi şuan 1lira,Benzin 1,65 lira idi şuan 4,02 lira,evde kullandığın tüp 14 lira idi şuan 55 lira.Mükemmel bir gidişat yok iddia edildiği gibi.”Bira çok kral içki !” Hayır değil işte…alışmışsın ucuz olduğundan ve sürekli onu tükettiğinden dolayı o kadar.Yoksa çok dandik bir içki.Şarap içelim,votka içelim kokteyl içelim çok çok daha iyi.Bira resmen gaz yapıyor,sabahına da baş ağrısı tam bir ızdırab anlayacağın.6-7 sap bir mekana oturmak artık sarmıyor,napayım zorlamı oturayım ?

Napayım yani her şeye evet diyerek devam mı edeyim aynı düzen hayata ? Mutsuz bir insan mı olayım ? Zaten her şeyden çok çabuk sıkılan bir yapım var en azından bu halimde ısrarcı olayım bence ne dersin ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder